Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Chipper-kuljetushäkki hopeanvärisenä

104,00 

Osta

Description

Onko sinulla lemmikki, joka rakastaa matkustamista? Haluatko tarjota sille parhaan mahdollisen kuljetusratkaisun? Jos vastasit kyllä, niin Kuljetushäkki Chipper on juuri sinulle sopiva tuote!

Kuljetushäkki Chipper on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, joka kestää kulutusta ja on helppo pitää puhtaana. Häkin ovi on varustettu lukolla, joka estää lemmikkiäsi karkaamasta. Häkin kahva helpottaa häkin siirtämistä ja kantamista. Häkin sisällä on pehmustettu tyyny, joka tekee matkustamisesta mukavaa ja rentouttavaa lemmikillesi.

Kuljetushäkki Chipper on saatavilla kahdessa eri koossa: 37x46cm ja 39x50cm. Voit valita sopivan koon lemmikkisi rodun, koon ja painon mukaan. Häkki sopii niin pienille kuin isoillekin lemmikeille, kuten koirille, kissoille, marsuille tai kanille.

Kuljetushäkki Chipper on ihanteellinen kuljetusväline, kun haluat viedä lemmikkisi mukanasi autoon, junaan tai lentokoneeseen. Häkki täyttää useimpien lentoyhtiöiden vaatimukset, joten voit matkustaa huoletta lemmikkisi kanssa. Häkki on myös erittäin tyylikäs ja moderni, sillä se on hopeanvärinen ja siinä on ForrestDecorin logo. ForrestDecor on luotettava ja arvostettu brändi, joka valmistaa laadukkaita ja kestäviä tuotteita lemmikeille.

Älä odota enää, vaan tilaa Kuljetushäkki Chipper verkkokaupastamme jo tänään! Lemmikkisi kiittää sinua!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Chipper-kuljetushäkki hopeanvärisenä”

Your email address will not be published. Required fields are marked *