Ruskea-valkoinen seinätarra Runa – koristele kotisi tyylikkäästi

209,00 

Osta

Description

Haluatko tuoda kotiisi uutta ilmettä helposti ja edullisesti? Seinätarra Runa on loistava valinta sinulle, joka arvostat tyylikästä ja tunnelmallista sisustusta. Seinätarra Runa on valmistettu laadukkaasta kangasmateriaalista, joka on pehmeää ja kestävää. Voit kiinnittää seinätarran mihin tahansa tasaiseen pintaan, kuten seinään, oveen tai kaappiin. Seinätarra ei jätä jälkiä, kun irrotat sen, joten voit vaihtaa sen paikkaa tai poistaa sen milloin haluat.

Seinätarra Runa on saatavilla kolmessa eri koossa: 30 x 30 cm, 50 x 50 cm ja 70 x 70 cm. Voit valita juuri sinun tilaasi sopivan koon tai yhdistellä eri kokoisia seinätarroja luodaksesi näyttävän kokonaisuuden. Seinätarra Runan ruskea-valkoinen väritys sopii monenlaiseen sisustukseen ja luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Seinätarra Runa on ForrestDecorin tuote, joka on erikoistunut korkealaatuisiin ja kauniisiin seinätarroihin. ForrestDecorin seinätarrat ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia käyttää.

Tilaa seinätarra Runa nyt ja piristä kotisi ilmettä käden käänteessä! Seinätarra Runa on myös loistava lahjaidea ystävälle tai perheenjäsenelle, joka rakastaa sisustamista. Seinätarra Runa toimitetaan sinulle kätevässä rullassa, josta voit helposti leikata haluamasi kokoisen palan. Kiinnitä seinätarra vain puhtaalle ja kuivalle pinnalle ja nauti upeasta lopputuloksesta!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ruskea-valkoinen seinätarra Runa – koristele kotisi tyylikkäästi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *