Rusty metallikoiranhäkki – turvallinen ja kestävä valinta

44,00 

Osta

Description

Kun etsit koirallesi sopivaa häkkiä, kannattaa tutustua koiranhäkki Rustyyn. Se on metallinen häkki, joka on suunniteltu koirasi mukavuutta ja turvallisuutta silmällä pitäen. Häkki on ruostumatonta metallia, joten se kestää hyvin sään vaihteluita ja kosteutta. Häkin väri on hillitty, joten se ei häiritse kotisi tyyliä.

Häkin koko on 70x50x60cm, ja se sopii erinomaisesti pienille ja keskikokoisille koirille. Häkissä on tilaa koirasi liikkua ja levätä. Häkin ovi on varustettu lukolla, joka pitää koirasi sisällä, mutta jonka voit avata kätevästi kahvasta. Häkin alla on muovinen alusta, joka suojaa lattiaa ja on helppo irrottaa ja pestä.

Koiranhäkki Rusty on käytännöllinen ja laadukas häkki, jonka voit pystyttää ja purkaa helposti. Paketti sisältää kaiken tarvittavan häkin kasaamiseen ja selkeät ohjeet. Häkki on myös helppo siirtää paikasta toiseen tarpeen mukaan. Koiranhäkki Rusty on ihanteellinen ratkaisu, kun haluat antaa koirallesi oman rauhan ja turvapaikan. Tilaa omasi ForrestDecorilta jo tänään!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rusty metallikoiranhäkki – turvallinen ja kestävä valinta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *