Säädettävä lemmikki ramppi – Tammi kangas ja puu – 45x93cm

79,00 

Osta

Description

Jos rakastat lemmikkiäsi, haluat varmasti tarjota sille parasta mahdollista hoitoa ja mukavuutta. Tämä lemmikki ramppi on ihanteellinen valinta, jos sinulla on seniori, vammainen tai pieni lemmikki, joka ei pääse helposti ylös tai alas sohvalta tai sängyltä. Ramppi auttaa lemmikkiäsi liikkumaan itsenäisesti ja turvallisesti, mikä parantaa sen elämänlaatua ja hyvinvointia.

Ramppi on tehty korkealaatuisesta puusta ja kankaasta, jotka ovat vahvoja ja pitkäikäisiä. Ramppi on myös kaunis ja moderni, ja se sopii erinomaisesti mihin tahansa huoneeseen. Ramppi on säädettävissä kolmeen eri korkeuteen: 30 cm, 40 cm ja 50 cm. Voit siis mukauttaa rampin lemmikkisi koon ja mieltymysten mukaan. Ramppi on lisäksi taittuva, joten voit kätkeä sen näkymättömiin silloin, kun et tarvitse sitä. Ramppi on valmis käyttöön heti, kun saat sen kotiisi, sillä se toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Tämän tuotteen takana on ForrestDecor, joka on eurooppalainen yritys, joka keskittyy lemmikkituotteiden suunnitteluun ja valmistukseen. He ovat tunnettuja laadustaan ja palvelustaan, ja heillä on tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Älä odota enää, vaan tilaa tämä loistava lemmikki ramppi nyt ja tee lemmikkisi onnelliseksi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Säädettävä lemmikki ramppi – Tammi kangas ja puu – 45x93cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *