Salisbury-seinätaulu: kolmen kappaleen sarja, joka luo tunnelmaa kotiisi

114,00 

Osta
Categories: ,

Description

Nauti englantilaisen arkkitehtuurin kauneudesta ja historiasta tämän loistavan seinätaulusarjan avulla. Sarja sisältää kolme 70×70 cm kokoisesta kankaalle painetusta taulusta, jotka kuvaavat Salisbury Cathedralia, yhtä Englannin upeimmista kirkkorakennuksista, eri valaistuksissa ja kulmissa. Taulut ovat valmiiksi kehystettyjä ja niissä on ripustuslenkit takana.

Tämä seinätaulusarja on täydellinen lisä kotisi sisustukseen, sillä se tuo tilaan viehättävää ja klassista tunnelmaa. Voit sijoittaa taulut haluamallesi seinälle, joko yhteen riviin tai eri korkeuksille, ja luoda näin oman näkemyksesi tästä mahtavasta monumentista. Taulujen värit ovat rauhallisia ja tasapainoisia, ja ne sopivat hyvin yhteen erilaisten värien ja materiaalien kanssa.

Seinätaulusarja on tehty korkealaatuisesta kankaasta, joka on kestävä ja helppohoitoinen. Taulut on suunnitellut ja valmistanut ForrestDecor, joka on erikoistunut upeisiin ja laadukkaisiin seinäkoristeisiin. Tilaa nyt tämä ainutlaatuinen seinätaulusarja ja tuo kotiisi ripaus englantilaista kulttuuria ja charmia.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Salisbury-seinätaulu: kolmen kappaleen sarja, joka luo tunnelmaa kotiisi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *