Sassy ruskea kiipeilypuu kissalle – mdf-materiaalista valmistettu tyylikäs ja kestävä leikkipaikka

134,00 

Osta
Category:

Description

Kissan kiipeilypuu Sassy on monipuolinen ja hauska lisä kissasi arkeen. Tämä kiipeilypuu antaa kissallesi tilaa seikkailla, venytellä, hioa kynsiään ja nauttia elämästä. Kiipeilypuussa on neljä eri tasannetta, joissa on pehmustetut alustat kissasi mukavuutta varten. Kiipeilypuussa on myös kaksi kotoisaa pesää, joissa kissasi voi vetäytyä lepäämään tai tarkkailemaan ympäristöään. Kiipeilypuun runko on verhoiltu tyylikkäällä ruskealla mdf-levyllä, joka sopii kauniisti kotisi sisustukseen. Kiipeilypuun korkeus on 153 cm, joten kissasi voi nauttia korkeista näköaloista ja tuntea itsensä arvostetuksi.

Kissan kiipeilypuu Sassy on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja se on helppo kasata mukana toimitettavien ohjeiden ja välineiden avulla. Valmistaja ForrestDecor on erikoistunut kissan kiipeilypuihin ja takaa niiden kestävyyden ja turvallisuuden. Tilaa nyt kissan kiipeilypuu Sassy verkkokaupastamme ja hemmottele kissaasi upealla lahjalla!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sassy ruskea kiipeilypuu kissalle – mdf-materiaalista valmistettu tyylikäs ja kestävä leikkipaikka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *