Seinäpeili Sudbury hopea 180x120cm

212,00 

Osta
Categories: ,

Description

Haluatko lisätä kotiisi valoisuutta ja avaruutta? Seinäpeili Sudbury on loistava valinta, sillä se on suurikokoinen ja kirkas peili, joka heijastaa valoa kauniisti. Voit sijoittaa peilin mihin tahansa huoneeseen, olipa kyseessä olohuone, makuuhuone tai eteinen. Peili sopii erityisesti moderneihin ja minimalistisiin sisustuksiin, mutta se on myös helppo yhdistää muihin tyyleihin.

Peilin kehys on hopeanvärinen ja se on valmistettu laadukkaasta lasista. Peilin koko on 180x120cm, joten se on näyttävä katseenvangitsija seinälläsi. Peili on tarkoitettu vain sisäkäyttöön, joten se ei kärsi kosteudesta tai lämpötilan vaihteluista. Peilin takana on ForrestDecor -logo, joka kertoo peilin korkeasta laadusta ja kestävyydestä. ForrestDecor on arvostettu sisustusbrändi, joka valmistaa tyylikkäitä ja toimivia tuotteita kotiisi. Peilillä on 12kk takuu, joten voit luottaa sen pitkään käyttöikään.

Seinäpeili Sudbury on helppo asentaa seinälle, sillä se toimitetaan valmiiksi koottuna ja kaikki tarvittavat kiinnitystarvikkeet ovat mukana pakkauksessa. Sinun tarvitsee vain valita sopiva paikka peilille ja kiinnittää se seinään. Nauti sitten uudesta ja upeasta peilistäsi!

Älä odota enää, vaan tilaa seinäpeili Sudbury nyt ja tee kotisi sisustuksesta entistä kauniimpi ja viihtyisämpi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Seinäpeili Sudbury hopea 180x120cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *