Seinätarra Callisto 220x250cm

64,00 

Osta

Description

Haluatko tuoda kotiisi ripauksen avaruuden ihmeitä ja kauneutta? Nyt se on mahdollista tällä upealla seinätarralla, joka kuvaa Callisto-kuuta, yhtä Jupiterin suurimmista kuista. Tämä seinätarra on tehty korkealaatuisesta muovista, joka on kestävää ja helppohoitoista. Voit asentaa sen vaivattomasti mille tahansa sileälle ja siistille pinnalle, esimerkiksi seinälle, ikkunalle tai huonekalulle.

Seinätarra Callisto on tarjolla monissa eri väreissä, joten voit valita juuri sen sävyn, joka sopii kotisi värimaailmaan ja omaan makuusi. Seinätarra on myös kätevästi irrotettavissa ja siirrettävissä, jos haluat vaihtaa sen paikkaa tai uudistaa ilmettä. Seinätarran koko on 220x250cm, joten se luo upean vaikutelman ja herättää huomiota.

Tämä seinätarra on valmistettu ForrestDecor-nimisessä yrityksessä, joka on tunnettu laadukkaista ja ekologisista seinätarroistaan. ForrestDecor käyttää ainoastaan turvallisia ja luonnollisia materiaaleja ja värejä, jotka säilyttävät kirkkautensa pitkään. ForrestDecor on myös sitoutunut tukemaan eri hyväntekeväisyyskohteita ja yhteisöllisiä projekteja.

Älä odota enää, vaan tilaa tämä mahtava seinätarra Callisto ja anna kotisi loistaa avaruuden lumossa!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Seinätarra Callisto 220x250cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *