Seinätarra Colm 220x250cm – Upea ja helppo tapa sisustaa kotisi

64,00 

Osta

Description

Seinätarra Colm on upea tapa tuoda kotiisi ripaus luonnon kauneutta ja rauhaa. Tämä seinätarra on kuin ikkuna metsään, jossa voit ihailla puiden, eläinten ja lintujen harmoniaa. Seinätarra on tehty korkealaatuisesta muovista, joka on kestävää ja helppohoitoista. Voit helposti kiinnittää ja irrottaa seinätarran seinästäsi ilman, että se vahingoittaa pintaa.

Seinätarra Colm on saatavilla useissa eri väreissä, joten voit valita sen, joka sopii parhaiten sinun sisustukseesi. Seinätarran koko on 220x250cm, joten se luo näyttävän vaikutelman seinälläsi. Seinätarra sopii monenlaiseen tilaan, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Seinätarra luo kodikkaan ja rentouttavan tunnelman huoneeseesi.

Seinätarra Colm on ForrestDecor-brändin tuote. ForrestDecor on yritys, joka valmistaa kauniita ja laadukkaita seinätarroja eri teemoilla. ForrestDecorin seinätarrat ovat loistava tapa piristää kotisi ilmettä edullisesti ja helposti. Tilaa seinätarra Colm tänään ja anna kotisi heijastaa luonnon lumoa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Seinätarra Colm 220x250cm – Upea ja helppo tapa sisustaa kotisi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *