Seinätarra Montane 160x100cm – Koristele kotisi upealla vuoristomaisemalla

39,00 

Osta

Description

Nauti vuoriston rauhasta ja kauneudesta omassa kodissasi tämän upean seinätarran avulla. Seinätarra on kuin ikkuna toiseen maailmaan, jossa voit ihailla lumihuippuisia vuoria ja sinistä taivasta. Seinätarra on tehty kestävästä ja joustavasta muovista, joka tarttuu hyvin seinään, mutta on myös helppo poistaa tarvittaessa. Voit valita seinätarralle haluamasi värin monista vaihtoehdoista, jotta se sopii täydellisesti huoneesi värimaailmaan.

Seinätarra on suunniteltu sisätiloihin ja se on ihanteellinen lisä olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Seinätarra on kooltaan 160x100cm ja se kattaa ison osan seinästä. Seinätarra antaa huoneellesi uuden ilmeen ja luo tunnelmaa. Seinätarra on kuin taideteos, joka herättää huomiota ja ihastusta.

Seinätarra on peräisin ForrestDecor-nimiseltä yritykseltä, joka on erikoistunut luonnon inspiroimiin seinätarroihin. ForrestDecor käyttää vain laadukkaita ja ympäristöystävällisiä materiaaleja tuotteissaan. Kun tilaat seinätarran meiltä, saat paitsi kauniin tuotteen, myös tuet paikallista yritystä, joka välittää luonnosta ja asiakkaistaan.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Seinätarra Montane 160x100cm – Koristele kotisi upealla vuoristomaisemalla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *