Sherbrooke-kultainen seinäkello: tyylikäs ja ajaton sisustuselementti (40x40cm)

25,00 

Osta
Categories: ,

Description

Haluatko kruunata kotisi sisustuksen näyttävällä ja laadukkaalla seinäkellolla? Jos vastasit kyllä, seinäkello Sherbrooke on juuri sinulle sopiva valinta. Tämä kello on tehty muovista, joka on vahvaa ja helppohoitoista. Kellon kultainen väri hehkuu arvokkuutta ja tyylikkyyttä, ja sopii monenlaiseen sisustukseen.

Seinäkello Sherbrooke on 40x40cm kokoinen, eli se ei vie liikaa tilaa seinältäsi, mutta on silti hyvin näkyvä ja selkeä. Kello näyttää ajan tunneissa ja minuuteissa, ja sen käyntiääni on niin hiljainen, että et edes huomaa sitä. Kello toimii yhdellä AA-paristolla, jonka voit vaihtaa tarvittaessa helposti (paristo ei kuulu hintaan).

Tämän kellon valmistaja on ForrestDecor, joka on erikoistunut upeisiin ja laadukkaisiin kelloihin. Voit luottaa siihen, että tämä kello kestää pitkään ja pysyy kauniina. Lisäksi saat 12 kuukauden takuun ostoksellesi, joten voit olla huoletta. Jos sinulla on mitään kysymyksiä tai ongelmia tuotteen kanssa, olemme aina valmiita auttamaan sinua.

Älä odota enää, vaan tilaa seinäkello Sherbrooke nyt ja ihastu sen loistoon! Tämä kello on varmasti katseenvangitsija ja tunnelmanluoja kotisi seinällä!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sherbrooke-kultainen seinäkello: tyylikäs ja ajaton sisustuselementti (40x40cm)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *