Sininen Henessy-seinätarra – Valitse koko 2.7x2m, 2.7x3m tai 2.7x4m

495,00 

Osta

Description

Haluatko piristää kotisi seinää ilman maalaamista tai tapetointia? Seinätarra Henessy on täydellinen ratkaisu sinulle! Tämä seinätarra on tehty laadukkaasta kankaasta, joka on helppo asentaa ja irrottaa. Voit siis vaihtaa seinätarran paikkaa tai poistaa sen kokonaan tarvittaessa.

Seinätarra Henessy on saatavilla kolmessa eri koossa, joten voit valita juuri sinun seinällesi sopivan koon. Seinätarra Henessy on upea sininen väri ja siinä on herkkä kukkakuvio, joka luo rauhallisen ja luonnollisen tunnelman huoneeseesi. Seinätarra Henessy sopii erinomaisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen.

Seinätarra Henessy on ForrestDecor-yrityksen tuote. ForrestDecor on erikoistunut seinätarroihin ja muihin sisustustuotteisiin, jotka ovat korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä. ForrestDecor käyttää vain parhaita materiaaleja ja painaa seinätarrat Suomessa. Kun tilaat seinätarran ForrestDecorilta, tuet suomalaista työtä ja designia.

Älä odota enää, vaan tilaa seinätarra Henessy jo tänään ja tee kotisi seinästä katseenvangitsija! Seinätarra Henessy on edullinen ja helppo tapa uudistaa kotisi ilmettä!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sininen Henessy-seinätarra – Valitse koko 2.7x2m, 2.7x3m tai 2.7x4m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *