Sininen metallinen lintuhäkki Sparrow – tyylikäs ja tilava koti linnuillesi

16,00 

Osta
Category:

Description

Lintuhäkki Sparrow on upea koti pienille ja keskisuurille linnuille, kuten kanarialinnuille, undulaateille ja neitokakaduille. Se on tehty vankasta ja laadukkaasta metallista, joka on värjätty raikkaan siniseksi. Lintuhäkki Sparrow on tarjolla kolmessa eri koossa, jotka vastaavat erilaisia tiloja ja toiveita. Voit valita joko 39x27x30cm, 48x33x32cm tai 60x40x40cm kokoisen häkin sen mukaan, kuinka paljon tilaa haluat linnullesi antaa.

Lintuhäkki Sparrow on yksinkertainen siivota ja pitää kunnossa. Siinä on irrotettava aluslaatikko, johon linnun ulosteet ja ruoanjäämät kerääntyvät. Häkin etupuolella on iso ovi, jonka kautta voit kätevästi päästä linnun luokse ja ulos. Häkin mukana saat myös kaksi muovista ruoka- ja vesikuppia sekä kaksi puista orsia, joita voit asetella haluamallasi tavalla häkin sisään.

Lintuhäkki Sparrow on luotu ForrestDecor-nimisen firman toimesta, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja tyylikkäisiin lintutarvikkeisiin. Lintuhäkki Sparrow on mainio keino antaa linnullesi viihtyisä ja turvallinen koti, jossa se voi nauttia elämästään leikkien ja laulaen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sininen metallinen lintuhäkki Sparrow – tyylikäs ja tilava koti linnuillesi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *