Sininen seinätarra Bryony – koristele kotisi helposti ja tyylikkäästi

373,00 

Osta

Description

Onko sinulla tyhjä seinä, joka kaipaa piristystä? Haluatko tuoda luonnon kauneutta kotiisi? Jos vastasit kyllä, seinätarra Bryony on sinulle täydellinen valinta!

Seinätarra Bryony on upea sisustustuote, joka muuttaa seinäsi hetkessä taideteokseksi. Se on valmistettu pehmeästä ja kestävästä kangasmateriaalista, joka ei repeydy tai haalistu. Voit helposti kiinnittää ja irrottaa seinätarran ilman, että seinään jää liimaa tai muita jälkiä.

Seinätarra Bryonyssa on sininen pohjaväri ja sen päällä kukoistaa kauniita kukkia. Kukkien värit vaihtelevat vaaleanpunaisesta valkoiseen ja niiden muodot ovat orgaanisia ja eloisia. Seinätarra Bryony luo huoneeseesi rauhoittavan ja harmonisen ilmapiirin, jossa on helppo rentoutua.

Voit valita seinätarran kolmesta eri koosta: 2.7x2m, 2.7x3m tai 2.7x4m. Valitse koko sen mukaan, kuinka suuren alueen haluat peittää seinältäsi. Seinätarra Bryony sopii mihin tahansa sisätilaan, olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, työhuone tai lastenhuone.

Seinätarra Bryony on ForrestDecor-yrityksen tuote. ForrestDecor on tunnettu laadukkaista ja ekologisista sisustustuotteistaan, jotka ovat saaneet inspiraationsa luonnosta. Kun tilaat seinätarran Bryony, voit olla varma, että saat korkealaatuisen ja kestävän tuotteen, joka ilahduttaa sinua pitkään.

Älä odota enää, vaan tilaa seinätarra Bryony jo tänään ja tee seinästäsi katseenvangitsija! Seinätarra Bryony on loistava tapa tuunata kotisi ilmettä edullisesti ja helposti!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sininen seinätarra Bryony – koristele kotisi helposti ja tyylikkäästi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *