Sohvapöytä David – Tyylikäs ja käytännöllinen valinta olohuoneeseen

199,00 

Osta
Categories: ,

Description

Sohvapöytä David on loistava valinta, kun haluat lisätä olohuoneeseesi tyyliä ja toimivuutta. Pöydän pinta on valmistettu laadukkaasta mdf-levystä, joka on helppo pitää puhtaana ja joka kestää käyttöä. Voit valita pöydän pinnan värin useista vaihtoehdoista, jotka sopivat eri värisiin sohviin ja mattoihin. Pöydän jalat ovat metallia ja antavat pöydälle modernin ja keveän ilmeen.

Sohvapöytä David on kätevä ratkaisu pieneenkin tilaan, sillä sen koko on vain 80×40 cm. Lisäksi pöydän korkeutta voi säätää, joten voit asettaa sen juuri sopivalle tasolle. Pöydällä on reilusti tilaa kaikelle, mitä haluat pitää lähelläsi sohvalla istuessasi: kahvikupille, kirjalle, kaukosäätimelle tai vaikka kynttilälle.

Tuote toimitetaan osina, mutta sen kokoaminen on helppoa ja nopeaa mukana tulevan ohjeen avulla. Pöydällä on myös 12 kuukauden runkotakuu, joka takaa sen laadun ja kestävyyden. Valmistaja ForrestDecor on yksi johtavista skandinaavisen designin edustajista, joka tunnetaan tyylikkäistä ja laadukkaista tuotteistaan.

Älä odota enää, vaan tilaa nyt sohvapöytä David ja nauti sen tuomasta tunnelmasta ja mukavuudesta!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sohvapöytä David – Tyylikäs ja käytännöllinen valinta olohuoneeseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *