Sohvapöytä Foxtail – Tyylikäs ja käytännöllinen valinta olohuoneeseen

264,00 

Osta
Category:

Description

Sohvapöytä Foxtail on loistava lisä olohuoneeseesi, jos etsit modernia ja tyylikästä huonekalua. Tämä sohvapöytä on tehty laadukkaasta kalustelevystä, joka on vahva ja helppo pitää puhtaana. Sohvapöydän koko on 85x45x85cm, eli se mahtuu hyvin erilaisiin olohuoneisiin. Sohvapöydän alla on myös näppärä hylly, johon voit laittaa esimerkiksi lehtiä, kirjoja tai koristeita.

Sohvapöytä Foxtail toimitetaan osina, mutta sen kokoaminen on yksinkertaista ja hauskaa. Paketissa on mukana kaikki tarvittava: ruuvit, työkalut ja selkeät ohjeet. Voit koota sohvapöydän nopeasti ja alkaa nauttia sen käytöstä. Sohvapöydällä on myös 12kk runkotakuu, joten voit luottaa sen laatuun ja kestävyyteen.

Sohvapöytä Foxtail on LuxCasa-brändin tuote. LuxCasa on EU:ssa toimiva yritys, joka valmistaa laadukkaita ja edullisia huonekaluja eri tyyleihin ja makuun. Sohvapöytä Foxtail ei tule valmiiksi valaistuna, mutta voit lisätä siihen haluamasi valaisimen luodaksesi viihtyisän tunnelman.

Älä odota enää, vaan tilaa sohvapöytä Foxtail nyt! Tämä sohvapöytä on upea ja käytännöllinen valinta olohuoneeseesi, josta tulet varmasti pitämään.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sohvapöytä Foxtail – Tyylikäs ja käytännöllinen valinta olohuoneeseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *