Sohvapöytä Tanner – Tyylikäs ja käytännöllinen valinta olohuoneeseen

257,00 

Osta
Categories: ,

Description

Haluatko uudistaa olohuoneesi ilmettä helposti ja edullisesti? Tanner-sohvapöytä on loistava valinta, jos etsit yksinkertaista, mutta tyylikästä sohvapöytää. Sen suorat linjat ja neutraali väri sopivat monenlaiseen sisustukseen ja luovat modernia tunnelmaa.

Tanner-sohvapöytä on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Sen pöytälevy on mdf-levyä, joka on kestävää ja helppohoitoista. Pöydän jalat ovat metallia, joka antaa sille vakautta ja näyttävyyttä. Pöydän koko on 70x13x43cm, joten se mahtuu hyvin myös pienempään tilaan.

Tanner-sohvapöytä toimitetaan kätevästi osina, jotka on helppo koota mukana tulevien ohjeiden avulla. Tarvitset vain ruuvimeisselin ja muutaman minuutin aikaa. Pöydällä on myös 12 kuukauden runkotakuu, joka takaa sen pitkäikäisyyden.

Tanner-sohvapöytä on LuxCasa-brändin tuote. LuxCasa on eurooppalainen huonekaluvalmistaja, joka on erikoistunut edullisiin ja laadukkaisiin huonekaluihin. Tanner-sohvapöytä on yksi heidän suosituimmista malleistaan, joka on kerännyt paljon positiivista palautetta asiakkailta.

Älä odota enää, vaan tilaa Tanner-sohvapöytä jo tänään ja piristä olohuoneesi ilmettä! Tanner-sohvapöytä on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta, josta et tule katumaan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sohvapöytä Tanner – Tyylikäs ja käytännöllinen valinta olohuoneeseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *