Soren tammen TV-taso, sohvapöytä ja senkki – tyylikäs ja käytännöllinen huonekalusetti

539,00 

Osta
Categories: ,

Description

Tee olohuoneestasi viihtyisä ja toimiva tällä loistavalla huonekalusetillä, joka koostuu TV-tasosta, sohvapöydästä ja senkistä. Nämä huonekalut ovat valmistettu korkealaatuisesta kalustelevystä, joka on pinnoitettu kauniilla ja luonnollisella tammen sävyllä. Huonekalut ovat tukevia ja helppoja huoltaa.

TV-taso on suunniteltu niin, että voit nauttia lempiohjelmistasi ja -elokuvistasi mukavasti. TV-tason päällä on tilaa isollekin televisiolle ja sen takana on reiät johdoille, jotta voit pitää ne järjestyksessä. TV-tason alaosassa on kaksi vetolaatikkoa ja kaksi avohyllyä, joissa voit järjestää laitteet, lehdet, pelit ja muut tarvikkeet.

Sohvapöytä on olohuoneen keskipiste, joka luo tunnelmaa ja tarjoaa käytännöllisyyttä. Sohvapöydän päällä on reilusti tilaa juomille, herkuille tai somisteille. Sohvapöydän alaosassa on kaksi vetolaatikkoa, joissa voit säilyttää esimerkiksi kaukosäätimet, kynttilät tai pikkuesineet.

Senkki on tyylikäs ja tilava huonekalu, joka sopii moneen käyttötarkoitukseen. Senkissä on neljä vetolaatikkoa ja kaksi kaappia, joissa on yksi hylly kummassakin. Senkissä voit pitää vaikka vaatteita, kirjoja, astioita tai valokuvia. Senkki sopii hyvin myös makuuhuoneeseen tai eteiseen.

Tämä setti ei sisällä valaistusta, mutta voit halutessasi lisätä sitä erikseen. Huonekalut toimitetaan osina ja ne on helppo koota itse mukana tulevien ohjeiden avulla. Tuotteella on 12 kuukauden takuu ja se on valmistettu ForrestDecor-nimisessä yrityksessä.

Älä odota enää, vaan tilaa tämä upea setti ja tee olohuoneestasi kodikas ja moderni!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Soren tammen TV-taso, sohvapöytä ja senkki – tyylikäs ja käytännöllinen huonekalusetti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *