Sorina-moottorisänky kangasverhoilulla 160-180 cm

2900,00 

Osta
Category:

Description

Sorina-moottorisänkypaketti on ylellinen ja moderni valinta makuuhuoneeseesi. Tämä sänky on EU:ssa käsityönä valmistettu ja verhoiltu pehmeällä ja kestävällä kankaalla, josta voit valita mieleisesi värin. Sänky on rakennettu vankasta massiivipuusta ja kalustelevystä, jotka varmistavat sängyn lujuuden ja kestävyyden.

Sorina-moottorisänkypaketti sisältää kaiken tarvittavan hyviin yöuniin: patjan, sijauspatjan ja sängynpäädyn. Patja on jousitettu ja moottoroitu, joten voit säätää sängyn korkeutta ja kulmaa haluamallasi tavalla. Sijauspatja on tehty memory-vaahtomuovista, joka muotoutuu kehosi mukaan ja antaa sinulle parhaan mahdollisen mukavuuden ja nukkumisergonomian. Sängynpääty on korkea ja kaunis, mikä viimeistelee sängyn ulkonäön ja tuo lisää rentoutumista.

Sorina-moottorisänkypaketti on saatavilla kaksi eri kokoa: 160×200 cm ja 180×200 cm. Sängyn mitat ovat 178×217 cm tai 198×217 cm riippuen valitsemastasi koosta. Sänky toimitetaan valmiiksi kasattuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia asennuksesta. Sängyllä on 24 kuukauden runkotakuu.

Älä odota enää, vaan tilaa Sorina-moottorisänkypaketti LuxCasalta jo tänään ja nuku kuin kuningatar tai kuningas!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sorina-moottorisänky kangasverhoilulla 160-180 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *