Space Family kulmasohva aidolla nahkalla ja pöydällä

2199,00 

Osta
Categories: ,

Description

Haluatko olohuoneeseesi tilavan ja laadukkaan sohvan, jossa on tilaa koko perheelle? Jos vastasit kyllä, kulmasohva Space Family pöydällä nahka on sinulle täydellinen vaihtoehto. Tämä sohva on valmistettu aidoista materiaaleista, jotka kestävät käyttöä ja näyttävät hyvältä.

 

Sohvan kulutuspinnat ovat aitoa nahkaa, joka on ylellinen ja helppohoitoinen materiaali. Nahka hylkii likaa ja tahroja, ja se säilyttää värinsä ja muotonsa pitkään. Nahka on myös hengittävä ja miellyttävä ihoa vasten. Sohvan runko on tehty massiivipuusta ja kalustelevystä, jotka ovat tukevia ja kestäviä materiaaleja. Sohvan jousitus on siksak-tyyppinen teräsjousitus, joka tukee selkääsi ja vartaloasi optimaalisesti.

 

Sohvan erikoisuus on sen mukana tuleva pöytä, joka on kiinnitetty sohvan käsinojaan. Pöytä on erittäin käytännöllinen lisä, sillä se tarjoaa sinulle laskutilaa esimerkiksi juomille, lehdille tai kännykälle. Pöytä on myös irrotettavissa, jos haluat vaihtaa sohvan asentoa tai siirtää sen toiseen paikkaan. Sohva toimitetaan valmiiksi kasattuna, eli sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin nauttia uudesta sohvastasi.

 

Kulmasohva Space Family pöydällä nahka on valmistettu EU:ssa LuxCasa-nimisen yrityksen toimesta. LuxCasa on erikoistunut korkealaatuisiin ja tyylikkäisiin sohviin, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin. Tämän sohvan avulla voit luoda olohuoneeseesi modernin ja viihtyisän tunnelman. Sohvalla on myös 24 kuukauden runkotakuu, joten voit olla varma sen laadusta.

 

Älä siis epäröi, vaan tilaa nyt kulmasohva Space Family pöydällä nahka edulliseen hintaan verkkokaupastamme. Tämä sohva on varmasti yksi parhaista hankinnoistasi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Space Family kulmasohva aidolla nahkalla ja pöydällä”

Your email address will not be published. Required fields are marked *