Spartan 3-in-1 pelipöytä: Biljardi, ilmakiekko ja pingis yhdessä 7ft pöydässä

1299,00 

Osta
Category:

Description

Oletko kyllästynyt pelaamaan aina samaa peliä? Kaipaatko vaihtelua ja jännitystä pelihetkiisi? Jos olet intohimoinen peliharrastaja, niin Spartan 3-in-1 pelipöytä on sinulle unelmien täyttymys!

Spartan 3-in-1 pelipöytä on upea tuote, joka yhdistää kolme suosittua ja hauskaa peliä: biljardin, ilmakiekon ja pingiksen. Voit nauttia näistä peleistä milloin tahansa omassa kodissasi tai mökilläsi. Pöydän avulla voit vaihtaa peliä käden käänteessä: käännä pöytää ympäri tai lisää pingiskansi sen päälle. Pöydän mukana saat kaikki tarpeelliset välineet, kuten biljardikepit, pallot, ilmakiekkomailat, kiekot ja pingismailat ja -pallot.

Spartan 3-in-1 pelipöytä on 7ft kokoinen, eli se on riittävän iso antamaan sinulle oikean pelitunnelman. Pöydän väri on elegantti musta, ja sen materiaali on laadukasta mdf:tä ja PVC:tä. Pöydän koko on 213x112x81cm, ja se painaa 120kg.

Spartan 3-in-1 pelipöytä on ihanteellinen tuote sinulle, joka haluat pitää hauskaa ja kehittyä pelaajana. Voit kutsua perheesi ja ystäväsi pelaamaan kanssasi ja nauttia kilpailusta ja yhdessäolosta. Pöytä on myös erinomainen lahjaidea kaikille, jotka rakastavat pelejä.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spartan 3-in-1 pelipöytä: Biljardi, ilmakiekko ja pingis yhdessä 7ft pöydässä”

Your email address will not be published. Required fields are marked *