Stork-kuljetushäkki: Vihreä metallihäkki lemmikeille

40,00 

Osta

Description

Kuljetushäkki Stork on ihanteellinen valinta, kun haluat matkustaa lemmikkisi kanssa. Tämä tyylikäs ja käytännöllinen metallihäkki on suunniteltu pienille ja keskikokoisille koirille ja kissoille, ja se tarjoaa heille turvallisen ja viihtyisän paikan olla. Häkki on helppo kasata ja purkaa ilman työkaluja, ja siinä on kaksi lukittavaa ovea, jotka helpottavat lemmikin sisään- ja ulos pääsyä. Häkin pohjalla on myös irrotettava ja pestävä muovinen alusta, joka pitää häkin siistinä.

Kuljetushäkki Stork on väriltään raikkaan vihreä, joka luo iloisen tunnelman. Häkin koko on 34x28x54cm, ja se painaa vain 3 kg, joten se on helppo nostaa ja kantaa. Häkki on valmistettu ForrestDecorilta, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja ekologisiin lemmikkituotteisiin. Häkin materiaali on kierrätettyä metallia, joka on maalattu turvallisella ja kestävällä maalilla.

Älä odota enää, vaan tilaa kuljetushäkki Stork verkkokaupastamme nyt! Tämä häkki on loistava tarjous, jonka saat vain rajoitetun ajan. Häkki toimitetaan kotiisi kätevässä paketissa, josta löydät kaikki tarvittavat osat ja ohjeet. Lemmikkisi kiittää sinua uudesta kuljetushäkistään!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stork-kuljetushäkki: Vihreä metallihäkki lemmikeille”

Your email address will not be published. Required fields are marked *