Taitettava vierassänky Elton – kätevä ja mukava ratkaisu vieraille

306,00 

Osta
Category:

Description

Kun odotat yövieraita, haluat varmasti tarjota heille mukavan ja viihtyisän nukkumapaikan. Taitettava vierassänky Elton on juuri sellainen! Tämä sänky on suunniteltu niin, että se on helppo taittaa kokoon ja siirtää pois silmistä, kun sitä ei tarvita. Näin säästät tilaa ja pidät kotisi siistinä.

Taitettava vierassänky Elton on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta. Sängyn runko on tukevaa metallia ja sängynpääty on pehmustettu kankaalla. Sänkyyn kuuluu myös patja, joka on valmistettu pehmeästä ja joustavasta vaahtomuovista. Patja tukee kehoa ja antaa sinulle tai vieraallesi rentouttavan unen.

Taitettava vierassänky Elton on myös tyylikäs lisä sisustukseesi, sillä sen väri on hillitty ja elegantti. Sänky sopii yhteen monenlaisten värien ja tyylien kanssa, ja se näyttää hyvältä niin olohuoneessa kuin makuuhuoneessakin. Sänky on mitoitettu yhdelle henkilölle, ja sen ulkomitat ovat 80x192x26cm. Patjan mitat ovat 75x192x10cm.

Taitettava vierassänky Elton on ForrestDecor-merkin tuote, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja edullisiin huonekaluihin. ForrestDecor on luotettava ja arvostettu merkki, joka huolehtii asiakkaidensa tyytyväisyydestä ja tarjoaa nopean ja asiantuntevan palvelun.

Älä epäröi, vaan tilaa nyt taitettava vierassänky Elton verkkokaupastamme! Tämä sänky on täydellinen ratkaisu, kun haluat olla valmis vastaanottamaan yövieraita milloin tahansa. Tämä sänky on käytännöllinen, mukava ja kaunis – mitä muuta voisit toivoa?

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Taitettava vierassänky Elton – kätevä ja mukava ratkaisu vieraille”

Your email address will not be published. Required fields are marked *