Tampereen seinätauluja 3 kpl – koristele kotisi kaupunkiaiheisilla tauluilla

183,00 

Osta
Categories: ,

Description

Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki ja tunnettu muun muassa Näsinneulasta, Särkänniemestä ja Tammerkoskesta. Nyt voit ihailla Tampereen maisemia myös omassa kodissasi tämän upean seinätaulu Tampere -sarjan avulla. Sarja koostuu kolmesta kankaalle painetusta taulusta, jotka kuvaavat Tampereen eri puolia.

Taulut ovat valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä materiaalista, joka pitää värit kirkkaina ja yksityiskohdat selkeinä. Taulut ovat valmiiksi pingotettuja puukehyksille, joten voit ripustaa ne seinälle heti kun saat ne kotiisi. Voit myös halutessasi kehystää ne omien mieltymystesi mukaan.

Seinätaulu Tampere -sarja sopii erinomaisesti kaikenlaisiin sisustuksiin ja huoneisiin. Ne tuovat eloa ja ilmettä olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Ne ovat myös ihana tapa muistaa Tampereen matkaa tai ilahduttaa Tampereen fania lahjaksi.

Älä odota enää, vaan tilaa tämä upea seinätaulu Tampere -sarja ForrestDecorilta jo tänään! Sarjan koko on 60×60 cm per taulu, ja se on suunniteltu vain sisätiloihin. Toimitamme sen sinulle nopeasti ja turvallisesti. Tilaa nyt ja nauti Tampereen tunnelmasta!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tampereen seinätauluja 3 kpl – koristele kotisi kaupunkiaiheisilla tauluilla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *