Tekokukka Paeonia – Kaunis ja kestävä oranssi kukka koristamaan kotiasi

24,00 

Osta

Description

Haluatko tuoda kotiisi kauniin ja kestävän kukkakoristeen? Paeonia tekokukka on täydellinen valinta sinulle! Tämä keinotekoinen pioni on niin aidon näköinen, että et erota sitä oikeasta. Sen oranssi väri on raikas ja pirteä, ja sopii loistavasti esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen.

Paeonia tekokukka on valmistettu laadukkaasta muovista, joka kestää pitkään ja on helppo pitää puhtaana. Sinun ei tarvitse kastella tai leikata tätä kukkaa, vaan voit nauttia sen kauneudesta sellaisenaan. Paeonia tekokukka on 33 cm korkea ja 27 cm leveä, eli juuri sopivan kokoinen maljakkoon tai ruukkuun. Voit asetella sen yksin tai yhdessä muiden tekokukkien kanssa luodaksesi omanlaisesi kukka-asetelman.

Tiesitkö, että Paeonia tekokukka on saanut nimensä Paeonia ostii -nimiseltä puupionilta, joka kasvaa vain Kiinassa? Tämä uhanalainen laji on erittäin kaunis ja arvostettu, ja sen kukat ovat suuria ja tuoksuvia. Paeonia tekokukka on siis kunnianosoitus tälle harvinaiselle ja ihastuttavalle kasville. Tilaa nyt oma Paeonia tekokukka ja ihastu sen luonnolliseen viehätykseen!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tekokukka Paeonia – Kaunis ja kestävä oranssi kukka koristamaan kotiasi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *