Tekokukka Willow: Vihreä ja pitkä keinotekoinen kasvi kotiisi

62,00 

Osta

Description

Willow tekokukka on kaunis ja helppohoitoinen tapa lisätä vihreyttä ja eloisuutta kotiisi. Tämä tekokasvi on niin aidon oloinen, että et erota sitä oikeasta kasvista. Willow tekokukka on valmistettu korkealaatuisesta ja ympäristöystävällisestä muovista, joka ei haalistu eikä kulu. Voit sijoittaa sen mihin tahansa huoneeseen, sillä se ei tarvitse valoa, vettä eikä muita hoitoja. Nauti sen luonnollisesta ja raikkaasta vihreästä väristä, joka sopii kaikkiin sisustustyyleihin.

Willow tekokukka on 130 cm korkea ja 15 cm leveä, joten se on sopivan kokoinen esimerkiksi lattialle tai pöydälle. Sen valmistaja on ForrestDecor, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja realistisiin tekokasveihin. ForrestDecor käyttää vain huolella valittuja materiaaleja ja tekniikoita, jotta tekokasvit ovat mahdollisimman eloisia ja kestäviä.

Osta nyt Willow tekokukka verkkokaupastamme ja hyödynnä edullinen tarjous! Willow tekokukka on täydellinen valinta, jos haluat tuoda kotiisi ripauksen luonnon kauneutta ilman ylimääräistä vaivaa. Willow tekokukka on myös mainio lahjaidea luonnon ystäville. Tilaa omasi pian, sillä varastossa on rajoitettu määrä!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tekokukka Willow: Vihreä ja pitkä keinotekoinen kasvi kotiisi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *