Teltta Jagger – Vihreä kangas, joka kestää sään ja kulutuksen

61,00 

Osta
Category:

Description

Jos etsit telttaa, joka on sekä tilava että kevyt, Teltta Jagger on sinulle sopiva vaihtoehto. Tämä neljän hengen teltta on suunniteltu niille, jotka rakastavat luontoa ja haluavat yöpyä siellä mukavasti ja turvallisesti.

Teltta Jagger on valmistettu laadukkaasta kankaasta, joka kestää sään vaihtelut ja pitää sinut kuivana ja lämpimänä. Teltan väri on vihreä, joka sopii hyvin luonnon sävyihin. Teltta on myös helppo pystyttää ja purkaa, sillä se sisältää kaikki tarvittavat osat ja selkeät ohjeet. Kun et käytä telttaa, voit pakata sen pieneen säilytyspussiin ja kantaa sitä helposti mukanasi. Teltta painaa vain 3 kg, joten se ei ole liian raskas.

Teltta Jagger tarjoaa sinulle ja seuralaisillesi riittävästi tilaa nukkumiseen ja rentoutumiseen. Teltan mitat ovat 210x210x130 cm, joten siinä mahtuu hyvin neljä henkilöä. Teltassa on kaksi sisäänkäyntiä ja kaksi ikkunaa, jotka antavat valoa ja ilmavuutta. Teltassa on myös käteviä sisätaskuja, joissa voit pitää esimerkiksi puhelinta, lamppua tai muita pieniä esineitä.

Teltta Jagger on ForrestDecor-brändin tuote. ForrestDecor on erikoistunut valmistamaan korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä retkeilytuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Teltalla on 12 kuukauden takuu, joten voit olla varma sen laadusta ja toimivuudesta.

Älä odota enää, vaan tilaa nyt oma Teltta Jagger ja tee retkestäsi unohtumaton elämys!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Teltta Jagger – Vihreä kangas, joka kestää sään ja kulutuksen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *