Tihany keinonahkainen sängynpääty 180cm – tyylikäs ja kestävä valinta makuuhuoneeseen

247,00 

Osta

Description

Tyylikäs ja käytännöllinen sängynpääty on oiva lisä makuuhuoneeseesi. Sängynpääty on tehty korkealaatuisesta keinonahasta, joka on ihanan pehmeä ja helppo puhdistaa. Sängynpääty on myös mukavasti topattu, joten se tarjoaa tukea selällesi, kun haluat lukea tai katsoa televisiota sängyssä.

Sängynpääty on raikkaan valkoinen, joka luo valoisuutta ja avaruutta makuuhuoneeseesi. Valkoinen väri on myös helppo yhdistää erilaisiin vuodevaatteisiin ja sisustuselementteihin. Voit luoda haluamasi tunnelman vaihtelemalla värejä ja kuoseja. Sängynpääty on tarkoitettu 180 cm leveään sänkyyn, joten se sopii mainiosti kahdelle nukkujalle. Sängynpääty on 100 cm korkea ja 14 cm syvä, joten se ei vie liikaa tilaa huoneesta.

Sängynpääty on ForrestDecor-brändin tuote, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja tyylikkäisiin kalusteisiin. Sängynpääty toimitetaan valmiiksi kasattuna, joten sinun ei tarvitse kuin kiinnittää se sänkyysi ja nauttia uudesta ilmeestäsi. Tämä sängynpääty on varma valinta, kun haluat lisätä makuuhuoneeseesi ripauksen luksusta ja mukavuutta!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tihany keinonahkainen sängynpääty 180cm – tyylikäs ja kestävä valinta makuuhuoneeseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *