Trudy-jenkkisänky kangasverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla 160-180 cm

1200,00 

Osta
Category:

Description

Tämä jenkkisänky paketti vuodevaatelaatikolla Trudy 160-180 on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat laadukasta ja mukavaa unta. Tämä sänky on käsityönä valmistettu EU:ssa ja verhoiltu pehmeällä ja kestävällä kankaalla, josta voit valita haluamasi värin. Sängyn runko on massiivipuuta ja kalustelevyä, jotka ovat tukevia ja pitkäikäisiä materiaaleja. Sänkyyn kuuluu myös sälepohja ja patja, jotka sopivat kehollesi ja antavat sinulle parhaan mahdollisen tuen ja mukavuuden.

Sänky ei ole pelkästään mukava, vaan myös käytännöllinen ja kaunis. Sängyn alla on tilava vuodevaatelaatikko, johon voit laittaa ylimääräiset tekstiilit tai muut tavarat. Vuodevaatelaatikko on helppo käyttää sängyn päädyssä olevan kahvan ansiosta. Sänky on myös koristeltu tyylikkäillä nappitikkauksilla ja metallijaloilla, jotka luovat sängylle modernin ja ilmavan tunnelman.

Sänky on saatavana kahdessa eri koossa: 160×200 cm tai 180×200 cm. Voit valita koon, joka sopii sinulle ja makuuhuoneesi tilaan. Sänky toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia asennuksesta. Voit vain nauttia uudesta sängystäsi heti kun se saapuu. Sänkyyn sisältyy myös 12 kuukauden runkotakuu, joka takaa sen laadun ja kestävyyden.

Älä odota enää, vaan tilaa tämä ihana jenkkisänky paketti vuodevaatelaatikolla Trudy 160-180 jo tänään ja tee makuuhuoneestasi rentouttava ja tyylikäs paikka nukkua.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trudy-jenkkisänky kangasverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla 160-180 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *