TV-taso Charis: Tyylikäs ja tilava ratkaisu olohuoneeseesi

209,00 

Osta
Categories: ,

Description

TV-taso Charis on loistava valinta, kun etsit tyylikästä ja käytännöllistä ratkaisua olohuoneesi viihdekeskukseen. TV-taso Charis on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta kalustelevystä, joka on helppo pitää puhtaana. TV-taso Charis sopii eri tyylisiin olohuoneisiin sen neutraalin värin ja muotoilun ansiosta.

TV-taso Charisissa on kaksi kaappia ja kaksi avohyllyä, jotka tarjoavat paljon tilaa TV:lle ja muille laitteille. Voit säilyttää kaapeissa johtoja, kaukosäätimiä ja muita tarvikkeita siististi piilossa. Avohyllyissä voit esitellä DVD-kokoelmaasi, pelivarusteitasi tai vaikka perhekuvia. TV-taso Charis on myös helppo koota itse mukana tulevien selkeiden ohjeiden avulla.

TV-taso Charis on LuxCasan tuote, joka on yksi Euroopan johtavista huonekaluvalmistajista. LuxCasa tunnetaan laadusta, edullisuudesta ja tyylistä. TV-taso Charisilla on 6 kuukauden runkotakuu, joten voit luottaa sen kestävän pitkään. Jos haluat lisätä TV-tasoon tunnelmallista valaistusta, voit ostaa sen lisävarusteena verkkokaupastamme.

Älä odota enää, vaan tilaa TV-taso Charis jo tänään ja tee olohuoneestasi viihtyisämpi ja modernimpi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TV-taso Charis: Tyylikäs ja tilava ratkaisu olohuoneeseesi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *