TV-taso Keanu: Tyylikäs ja tilava ratkaisu olohuoneeseen

446,00 

Osta
Categories: ,

Description

TV-taso Keanu on moderni ja tyylikäs kaluste, joka tuo olohuoneeseesi uutta ilmettä. Se on valmistettu laadukkaasta kalustelevystä, joka on kestävää ja helppohoitoista. TV-taso Keanu tarjoaa runsaasti säilytystilaa TV:n lisälaitteille ja muille olohuoneen tarvikkeille. Siinä on kaksi avohyllyä ja kaksi kaappia, joissa voit pitää järjestyksessä lehtiä, pelejä, kaukosäätimiä ja muita tavaroita.

TV-taso Keanu sopii monenlaiseen sisustukseen sen neutraalin värin ja yksinkertaisen muotoilun ansiosta. Sen ulkomitat ovat 120x30x42cm, joten se ei vie liikaa tilaa olohuoneestasi. TV-taso Keanu toimitetaan osina ja se on nopea ja helppo koota mukana tulevien ohjeiden avulla. Tuotteella on 12kk runkotakuu, joka takaa sen laadun ja kestävyyden.

TV-taso Keanu on valmistettu ForrestDecorin toimesta, joka on tunnettu skandinaavisesta designistaan ja ekologisista materiaaleistaan. ForrestDecor on sitoutunut vastuulliseen tuotantoon ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Tilaa TV-taso Keanu nyt ja tee olohuoneestasi viihtyisämpi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TV-taso Keanu: Tyylikäs ja tilava ratkaisu olohuoneeseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *