TV-taso Marro: Tyylikäs ja tilava säilytysratkaisu olohuoneeseen

138,00 

Osta
Categories: ,

Description

Haluatko uudistaa olohuoneesi tunnelmaa? TV-taso Marro on loistava vaihtoehto, joka yhdistää tyylin ja toimivuuden. TV-taso Marro on tehty korkealaatuisesta kalustelevystä ja puusta, ja sen mitat ovat 100x46x35cm.

TV-taso Marrossa on kaksi avointa hyllyä ja kaksi kaappia, joissa voit säilyttää kaiken tarvittavan TV:n katseluun. Voit laittaa hyllyihin esimerkiksi pelikonsolin, digiboksin tai äänentoistolaitteen, ja kaappeihin voit piilottaa langat, laturit, pelit ja elokuvat.

TV-taso Marro on helppo kasata itse mukana seuraavien selkeiden ohjeiden avulla. Se on EU:ssa valmistettu laadukas tuote, jonka takana on LuxCasa-niminen yritys. LuxCasa on tunnettu siitä, että se valmistaa kalusteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

TV-taso Marro on neutraalin harmaa, joten se sopii hyvin erilaisiin värimaailmoihin ja tyyleihin. Sen muotoilu on moderni ja minimalistinen, mikä luo olohuoneeseesi raikkaan ja tilavan vaikutelman. Älä odota enää, vaan tilaa TV-taso Marro meiltä jo tänään ja piristä olohuoneesi ilmettä!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TV-taso Marro: Tyylikäs ja tilava säilytysratkaisu olohuoneeseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *