Tyyny Vernier – Laadukas ja mukava tyyny, joka sopii kaikille

29,00 

Osta
Categories: ,

Description

Unesi on arvokasta ja ansaitsee parhaan mahdollisen tyynyn. Tyyny Vernier on suunniteltu tarjoamaan sinulle mukavuutta, tukea ja hygieniaa jokaisena yönä. Tyyny Vernier on tehty 100% luonnonmukaisesta puuvillasta, joka on pehmeää, hengittävää ja hypoallergeenista. Tyynyn sininen väri on tyylikäs ja rentouttava, ja se sopii hyvin erilaisiin makuuhuoneisiin. Tyynyn koko on 48x74x7/9cm, eli se on juuri sopiva useimmille nukkujille.

Tyyny Vernier ei ole vain mukava, vaan myös älykäs. Voit säätää tyynyn korkeutta 7 tai 9 cm välillä sen mukaan, mikä asento on sinulle miellyttävin. Tyyny muotoutuu kehosi mukaan ja antaa niskallesi ja selällesi oikeanlaisen tuen. Näin voit välttää niska- ja selkäkipuja ja herätä virkeänä aamulla.

Tyyny Vernier on valmistettu ForrestDecor-nimisessä yrityksessä, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja ympäristöystävällisiin tekstiileihin. Tyynyllä on 12 kuukauden takuu, joten voit luottaa sen kestävyyteen ja toimivuuteen. Jos haluat parantaa unenlaatuasi ja hyvinvointiasi, tilaa Tyyny Vernier jo tänään!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tyyny Vernier – Laadukas ja mukava tyyny, joka sopii kaikille”

Your email address will not be published. Required fields are marked *