Tyyny Vienna – Muhkea ja laadukas tyyny unelmiesi yöunille

28,00 

Osta
Categories: ,

Description

Tyyny Vienna -tyyny on täydellinen valinta, kun haluat nukkua hyvin ja mukavasti. Tämä tyyny on tehty 100% luonnonmukaisesta puuvillasta, joka on pehmeää, kevyttä ja ilmavaa. Puuvilla on myös hypoallergeeninen materiaali, joka ei ärsytä herkkää ihoa. Tyynyn väri on valoisa ja neutraali valkoinen, joka luo rauhallisen ja rentouttavan tunnelman makuuhuoneeseesi.

Tyyny Vienna -tyynyn koko on 48x74x7/9cm, eli se sopii useimpiin tyynyliinoihin ja nukkumisasentoihin. Tyynyn korkeus on säädettävissä, joten voit valita itsellesi miellyttävimmän vaihtoehdon. Tyynyn muoto on ergonominen ja se mukautuu niskasi ja hartioittesi muotoon, tarjoten niille tukea ja lievittäen mahdollista kipua tai jännitystä.

Tyyny Vienna -tyyny on helppo huoltaa, sillä se on konepestävä 40 asteessa. Voit myös kuivata sen kuivausrummussa matalalla lämmöllä. Tyynyn valmistaja on ForrestDecor, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja ympäristöystävällisiin tekstiileihin. Tyynyllä on 12kk takuu, joten voit luottaa sen pitkäikäisyyteen ja toimivuuteen.

Älä odota enää, vaan tilaa Tyyny Vienna -tyyny jo tänään ja nauti paremmasta unenlaadusta!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tyyny Vienna – Muhkea ja laadukas tyyny unelmiesi yöunille”

Your email address will not be published. Required fields are marked *