Tyyny Winterthur – Laadukas ja mukava tyyny joka vuodenaikaan

36,00 

Osta
Categories: ,

Description

Unesi on tärkeä osa hyvinvointiasi, ja siksi tarvitset laadukkaan tyynyn, joka tukee niskaasi ja päätäsi oikein. Tyyny Winterthur on juuri sellainen tyyny, joka antaa sinulle mukavuutta ja rentoutta joka yö. Tyyny on tehty vaahtomuovista, joka on pehmeää ja joustavaa. Vaahtomuovi muotoutuu kehosi mukaan ja antaa optimaalisen tuen. Tyyny on myös hygieeninen ja allergiavapaa, joten voit nukkua rauhassa.

Tyyny Winterthur on valkoisen värinen, joten se sopii kauniisti kaikenlaisiin makuuhuoneisiin ja vuodevaatteisiin. Tyynyn koko on 30x50x7/9cm, eli se ei ole liian iso eikä liian pieni. Voit säätää tyynyn korkeutta kääntämällä sitä haluamallasi tavalla. Näin voit valita itsellesi sopivan asennon, olitpa sitten selkä-, kylki- tai vatsanukkuja.

Tyyny Winterthur on ForrestDecor-brändin tuote, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja ympäristöystävällisiin vuode- ja sisustustuotteisiin. ForrestDecor käyttää vain parhaita materiaaleja ja valmistusmenetelmiä, jotka takaavat tuotteiden pitkän iän ja turvallisuuden. Tyyny Winterthurilla on 12 kuukauden takuu, joten voit luottaa sen laatuun. Älä odota enää, vaan tilaa oma tyyny Winterthur tänään ja nauti paremmasta unesta!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tyyny Winterthur – Laadukas ja mukava tyyny joka vuodenaikaan”

Your email address will not be published. Required fields are marked *