U Kulmasohva Astoria kulutuspinnat aito nahka ruskea

2199,00 

Osta
Categories: ,

Description

Nauti olohuoneesi tunnelmasta tämän uuden kulmasohvan kanssa, joka on valmistettu parhaista materiaaleista. Sohvan istuin- ja selkänojatyynyt ovat pehmeää ja laadukasta nahkaa, joka kestää käyttöä ja on helppo pitää puhtaana. Sohvan runko on vankkaa massiivipuuta ja mdf-levyä, joka ei natise tai notku. Sohvan jousitus on teräksistä siksak-jousitusta, joka tukee selkääsi ja istumistasi.

Sohvan väri on kaunis ruskea, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Sohvan muotoilu on moderni ja tilava, sillä se on U-kirjaimen mallinen. Voit istua sohvalla useampi henkilö tai levittäytyä makoisasti yksin. Sohva saapuu valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse kuin asettaa se paikalleen. Sohvalla on myös 24 kuukauden takuu rungolle, joten voit olla varma sen kestävyydestä.

Sohva on LuxCasa-brändin käsialaa, joka on EU:ssa toimiva sohvien valmistaja. LuxCasa tunnetaan tyylikkäistä ja laadukkaista sohvistaan, jotka on suunnattu skandinaavisille asiakkaille. Tämä sohva on ihanteellinen valinta, jos haluat lisätä olohuoneeseesi ylellisyyttä ja viihtyisyyttä.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “U Kulmasohva Astoria kulutuspinnat aito nahka ruskea”

Your email address will not be published. Required fields are marked *