Vaaleanpunainen Rosebel-tekokukka – 180 cm korkea ja kaunis

16,00 

Osta

Description

Haluatko tuoda eloa ja väriä kotiisi tai työpaikallesi? Silloin Rosebel on oikea valinta sinulle. Rosebel on upea tekokukka, joka näyttää aivan aidolta ruusulta. Sen väri on herkkä ja raikas vaaleanpunainen, joka sopii mihin tahansa sisustukseen. Rosebel on 180 cm korkea, joten se on näyttävä yksityiskohta huoneessa.

Rosebel on tehty laadukkaasta ja kestävästä muovista, joka ei haalistu auringossa eikä kuihdu kuivassa ilmassa. Rosebel on myös helppo pitää siistinä, sillä se ei tarvitse vettä tai muita hoitoaineita. Voit vain pyyhkiä sen pölyt silloin tällöin ja nauttia sen kauneudesta.

Rosebel on ForrestDecorin tuote, joka on erikoistunut luonnollisen näköisiin ja tuntuisiin tekokukkiin. ForrestDecor käyttää vain ympäristöystävällisiä ja turvallisia materiaaleja, jotka eivät sisällä haitallisia aineita. Rosebel on siis hyvä valinta sekä sinulle että luonnolle.

Älä odota enää, vaan tilaa Rosebel nyt edullisesti verkkokaupastamme. Toimitamme sen sinulle nopeasti ja varmasti. Rosebel on myös ihana lahjaidea rakkaillesi, jotka arvostavat kukkien kauneutta. Tilaa Rosebel nyt ja ilahduta itseäsi tai läheistäsi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaaleanpunainen Rosebel-tekokukka – 180 cm korkea ja kaunis”

Your email address will not be published. Required fields are marked *