Valerie-sänky patjalla ja säilytystilalla 80x200cm – harmaa puukalustelevy

279,00 

Osta
Category:

Description

Valerie-sänky patjalla ja aluslaatikolla on ihanteellinen valinta, kun haluat säästää tilaa ja nukkua mukavasti. Tämä sänky on tehty kestävästä kalustelevystä ja massiivipuusta, ja sen harmaa sävy sopii monenlaiseen sisustukseen. Sänkyyn kuuluu myös sälepohja ja patja, jotka tukevat vartaloasi ja antavat sinulle rentouttavan unen. Sängyn alla on kätevä aluslaatikko, johon mahtuu paljon tavaraa. Voit pitää siellä esimerkiksi tyynyjä, peittoja tai kirjoja. Sängyssä on myös sängynpääty, joka luo kodikkaan tunnelman ja suojaa seinää.

Valerie-sänky on yksinkertainen koota mukana seuraavien ohjeiden avulla. Sängyn mitat ovat 206×51 cm ja patjan koko on 80×200 cm. Sänky on tarkoitettu yhdelle aikuiselle tai lapselle. Sijauspatja ei kuulu pakettiin, mutta voit tilata sen erikseen haluamallasi kovuudella ja päällisellä. Sängyllä on 12 kuukauden takuu, joka kattaa rungon ja patjan. Valerie-sänky on LuxCasa-merkin tuote, joka valmistaa laadukkaita ja moderneja huonekaluja EU:ssa.

Älä odota enää, vaan hanki itsellesi Valerie-sänky patjalla ja aluslaatikolla! Se on loistava ratkaisu pieneen makuuhuoneeseen tai vierashuoneeseen. Tilaa se nyt ja saat sen kotiisi nopeasti!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Valerie-sänky patjalla ja säilytystilalla 80x200cm – harmaa puukalustelevy”

Your email address will not be published. Required fields are marked *