Valkoinen-harmaa seinätarra Lovisa – upea sisustuselementti eri kokoisille seinille

141,00 

Osta

Description

Seinätarra Lovisa on upea tapa tuoda kotiisi lisää väriä ja eloa. Tämä seinätarra on tehty kestävästä ja joustavasta kangasmateriaalista, joka ei repeydy tai rypisty. Voit asentaa seinätarran helposti itse mihin tahansa tasaiseen seinäpintaan. Seinätarra on myös yhtä helppo poistaa, kun haluat vaihtaa sisustusta. Seinätarra ei jätä ikäviä liimajälkiä tai vaurioita seinään.

Seinätarra Lovisa on saatavilla kolmessa eri koossa, joten voit valita juuri sinun tilaasi sopivan koon. Seinätarran väri on valkoinen-harmaa ja siinä on herkkä ja kaunis kukkakuvio. Seinätarra Lovisa sopii monenlaiseen sisustustyyliin ja luo kotiisi rentouttavan ja viihtyisän ilmapiirin. Voit sijoittaa seinätarran esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen ja nauttia sen kauneudesta joka päivä.

Seinätarra Lovisa on ForrestDecor-yrityksen tuote, joka on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä seinätarroistaan. ForrestDecor valmistaa seinätarransa ympäristöystävällisesti ja turvallisesti. Tilaa nyt seinätarra Lovisa ja anna kotisi loistaa uudella tavalla!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Valkoinen-harmaa seinätarra Lovisa – upea sisustuselementti eri kokoisille seinille”

Your email address will not be published. Required fields are marked *