Valkoinen nahkainen pyöreä sohva Sezze

2600,00 

Osta
Categories: ,

Description

Sezze-sohva on näyttävä ja laadukas pyöreä sohva, joka sopii erinomaisesti moderniin kotiin. Tämä sohva on valmistettu EU:ssa käsityönä, ja sen materiaalit ovat huippuluokkaa. Sohvan istuin- ja selkänojatyynyt ovat pehmeää ja kestävää nahkaa, joka on helppo puhdistaa ja joka säilyttää värinsä ja muotonsa. Sohvan runko on tehty massiivipuusta ja mdf-levystä, jotka ovat vahvoja ja kestäviä. Sohvan jousitus on teräksistä siksak-jousta, joka tukee selkääsi ja takaa hyvän istuinmukavuuden.

 

Sezze-sohva on kirkkaan valkoinen, joka tuo olohuoneeseesi valoisuutta ja raikkautta. Sohvan muoto on pyöreä ja moderni, ja se luo tyylikkään ja harmonisen ilmeen. Sohva on myös tilava ja kotoisa, sillä sen mitat ovat 408x416x70cm. Voit viettää rentoja hetkiä tämän sohvan äärellä yksin tai seurassa, sillä se tarjoaa runsaasti istumatilaa.

 

Sezze-sohva saapuu sinulle valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa tai vaivaa sen kasaamiseen. Voit vain sijoittaa sohvan haluamaasi kohtaan olohuoneessasi ja aloittaa nauttimisen. Sohvalla on lisäksi 24kk runkotakuu, joten voit luottaa sen pitkäikäisyyteen ja laatuun.

 

Älä odota enää, vaan tilaa tämä upea ja uniikki pyöreä sohva verkkokaupastamme jo tänään. Sezze-sohva on olohuoneesi uusi katseenvangitsija, joka tuo sinulle iloa ja mukavuutta vuosiksi eteenpäin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Valkoinen nahkainen pyöreä sohva Sezze”

Your email address will not be published. Required fields are marked *