Versailles-seinätaulu, 3-osainen sarja 60x60cm

183,00 

Osta
Categories: ,

Description

Nauti ranskalaisen kulttuurin ja historian lumosta tämän ainutlaatuisen seinätaulusarjan avulla. Sarja sisältää kolme 60×60 cm kokoisesta kangastaulua, jotka esittävät Versailles’n palatsin upeita yksityiskohtia ja maisemia. Taulut ovat helppoja asentaa seinälle, sillä ne tulevat valmiiksi kehystettyinä. Voit yhdistää taulut yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi tai ripustaa ne erilleen toisistaan.

Seinätaulusarja on tehty korkealaatuisesta ja kestävästä kankaasta, joka säilyttää värit ja muodon pitkään. Taulut ovat ihanteellisia sisätiloihin, joissa haluat luoda elegantin ja tyylikkään ilmeen. Ne sopivat hyvin esimerkiksi olohuoneeseen, ruokailutilaan tai työhuoneeseen.

Tämä seinätaulusarja on ForrestDecorin suunnittelema ja valmistama. ForrestDecor on arvostettu brändi, joka tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman sisustustuotteita, jotka heijastavat eri kulttuureja ja tyylejä. Seinätaulusarja Versailles on yksi heidän kysytyimmistä tuotteistaan, joten tilaa omasi nyt ja ihastu ranskalaiseen charmiiin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Versailles-seinätaulu, 3-osainen sarja 60x60cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *