Vince-sängynpääty 180cm – tyylikäs ja kestävä keinonahka- ja puuyhdistelmä

480,00 

Osta

Description

Sängynpääty Vince 180cm on loistava valinta, kun haluat tuoda makuuhuoneeseesi lisää tyyliä ja mukavuutta. Tämä sängynpääty on verhoiltu laadukkaalla keinonahalla, joka on pehmeä ja helppo pitää puhtaana. Keinonahan alla on pehmuste, joka tekee sängynpäädyssä nojaamisesta miellyttävää. Sängynpäädyssä on myös vankka puurunko, joka pitää sen paikoillaan.

Tämä sängynpääty on suunniteltu sopimaan 180 cm leveisiin sänkyihin, ja se on 120 cm korkea. Se ei vie paljon tilaa huoneesta, sillä sen syvyys on vain 12 cm. Sängynpääty on väriltään kaunis beige, joka luo lämpimän ja rauhallisen tunnelman makuuhuoneeseesi. Beige väri on myös helppo yhdistää eri värisiin ja tyylisiin vuodevaatteisiin ja muihin kalusteisiin.

Sängynpääty Vince 180cm saapuu kotiisi valmiiksi kasattuna, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa tai vaivaa sen kokoamiseen. Voit vain asettaa sen sänkysi taakse ja nauttia upeasta ilmeestä, jonka se antaa makuuhuoneellesi. Tämä sängynpääty on valmistettu ForrestDecor-nimisellä yrityksellä, joka on erikoistunut korkealaatuisiin ja tyylikkäisiin makuuhuonekalusteisiin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vince-sängynpääty 180cm – tyylikäs ja kestävä keinonahka- ja puuyhdistelmä”

Your email address will not be published. Required fields are marked *