Vivid-seinäkello ja peilit kultaisena – 3 kpl setti, 25×25 cm

33,00 

Osta
Categories: ,

Description

Haluatko lisätä kotisi sisustukseen jotain erityistä ja näyttävää? Tutustu tähän seinäkello Vivid 3 kpl settiin, joka on loistava tapa piristää seinääsi. Setti sisältää yhden seinäkellon ja kaksi peiliä, jotka sopivat yhteen täydellisesti.

Seinäkello Vivid on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten lasista ja muovista. Kellossa on kultainen kehys, joka antaa sille ylellisen ilmeen. Kello on halkaisijaltaan 25 cm, ja siinä on kvartsikoneisto, joka pitää ajan tarkasti ja hiljaisesti. Kello toimii yhdellä AA-paristolla, joka ei kuulu toimitukseen.

Settiin kuuluu myös kaksi peiliä, jotka ovat samankokoisia ja -muotoisia kuin kello. Peileissä on myös kultainen kehys, joka luo harmonisen kokonaisuuden. Peilit heijastavat valoa ja luovat tilaa seinällesi. Voit asetella peilit ja kellon haluamallasi tavalla ja luoda oman tyylin.

Seinäkello Vivid 3 kpl setti on ForrestDecor-brändin tuote, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja kauniisiin sisustuselementteihin. Setillä on 12 kuukauden takuu, joten voit luottaa sen pitkäikäisyyteen ja toimintaan. Tilaa nyt tämä upea setti ja tee seinästäsi katseenvangitsija!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vivid-seinäkello ja peilit kultaisena – 3 kpl setti, 25×25 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *