Westminster-seinätaulu, kolmen kappaleen sarja 70×70 cm

114,00 

Osta
Categories: ,

Description

Seinätaulu Westminster -sarja on ForrestDecorin upea tuote, joka tuo Lontoon tunnelmaa kotiisi. Sarja sisältää kolme 70×70 cm kokoista seinätaulua, jotka on valmistettu korkealaatuisesta kankaasta. Kankaat on kiinnitetty tukeviin kehyksiin, jotka pitävät ne ryhdikkäinä.

Jokainen seinätaulu esittää eri Lontoon nähtävyyttä: Big Beniä, Tower Bridgeä ja Westminster Abbeytä. Kuvat ovat värikkäitä ja yksityiskohtaisia, ja ne heijastavat Lontoon historiaa ja kulttuuria. Voit asetella taulut haluamallasi tavalla seinällesi, joko yhtenäisenä kokonaisuutena tai erillään toisistaan. Ne sopivat mainiosti niin moderniin kuin klassiseenkin sisustukseen, ja luovat kodikasta ja tyylikästä ilmettä.

Seinätaulu Westminster -sarja on ihana tapa tuoda brittiläistä charmia kotiisi. Se on myös oiva lahjaidea kaikille, jotka rakastavat Lontoota ja sen nähtävyyksiä. Tilaa omasi ForrestDecorilta jo tänään, ja saat seinällesi uuden katseenvangitsijan. Sarja toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun tarvitsee vain päättää, mihin haluat ripustaa sen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Westminster-seinätaulu, kolmen kappaleen sarja 70×70 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *