Yöpöytä Barcelona – Tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu makuuhuoneeseen

199,00 

Osta
Category:

Description

Yöpöytä Barcelona on loistava valinta, kun haluat tuoda makuuhuoneeseesi ripauksen luksusta ja modernia designia. Tämä yöpöytä on tehty korkealaatuisista materiaaleista, kuten keinonahasta ja lasista, jotka heijastavat valoa ja luovat tilaan avaruutta ja kirkkautta.

Yöpöydän runko on tukevaa mdf-levyä, joka on verhoiltu mustalla keinonahalla. Yöpöydän etuosassa on kaksi vetolaatikkoa, jotka on koristeltu valkoisilla raitoilla. Vetolaatikot ovat tilavia ja käytännöllisiä, sillä niissä voit pitää käden ulottuvilla kaiken, mitä tarvitset yöllä tai aamulla. Yöpöydän päällimmäisenä on kirkas lasilevy, joka antaa sille viimeistellyn ilmeen ja suojaa sitä lialta ja kosteudelta.

Yöpöytä Barcelona on valmistettu käsityönä Euroopassa, joten se on ainutlaatuinen ja huolella tehty huonekalu. Valmistaja LuxCasa myöntää sille 12 kuukauden runkotakuun, joten voit olla varma sen kestävyydestä ja laadusta. Yöpöytä toimitetaan valmiiksi kasattuna, joten sinun ei tarvitse kuin nostaa se paikoilleen ja nauttia sen kauneudesta.

Älä odota enää, vaan tilaa nyt yöpöytä Barcelona ja tee makuuhuoneestasi unelmiesi paikka!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Yöpöytä Barcelona – Tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu makuuhuoneeseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *