Yöpöytä Glendale – Tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu makuuhuoneeseen

199,00 

Osta
Category:

Description

Yöpöytä Glendale on loistava valinta, kun haluat tuoda makuuhuoneeseesi ripauksen luksusta ja toimivuutta. Tämä yöpöytä on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista, kuten keinonahasta, lasista, massiivipuusta ja mdf:stä. Yöpöytä on LuxCasa-merkin käsityötä EU:ssa, joten se on huolellisesti viimeistelty ja varustettu 12 kuukauden runkotakuulla.

Yöpöytä Glendale on yhdistelmä klassista ja modernia muotoilua. Sen keinonahkainen laatikko on pehmeä ja kodikas yksityiskohta, joka sopii hyvin makuuhuoneen tunnelmaan. Laatikossa on tilaa kaikille yöpöydällä tarvitsemillesi tavaroille, kuten kirjoille, kaukosäätimelle tai laseille. Yöpöydän lasinen kansi on tyylikäs ja ajaton elementti, joka heijastaa valoa ja luo tilantuntua. Yöpöydän koko on 55x42x58 cm, eli se ei vie liikaa tilaa makuuhuoneestasi.

Yöpöytä Glendale on helppo yhdistää erilaisiin sisustuksiin ja värimaailmoihin. Voit koristaa sen mieleiselläsi lampulla, herätyskellolla tai kukilla. Yöpöytä Glendale on varma valinta, kun haluat nukkua ylellisessä ja viihtyisässä ympäristössä!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Yöpöytä Glendale – Tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu makuuhuoneeseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *