Yöpöytä Modena – Tyylikäs ja käytännöllinen säilytysratkaisu makuuhuoneeseen

150,00 

Osta
Category:

Description

Yöpöytä Modena on loistava vaihtoehto, kun haluat uudistaa makuuhuoneesi ilmettä. Tämä yöpöytä on suunniteltu modernilla ja minimalistisella tyylillä, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Yöpöytä on tehty laadukkaasta ja kestävästä mdf-levystä, joka on helppo pitää puhtaana. Yöpöydän väri on tyylikäs valkoinen, joka luo raikkaan ja valoisan tunnelman.

Yöpöydän erikoisuus on sen laatikko, jossa on upea kuvioitu etulevy. Laatikko tarjoaa kätevää säilytystilaa esimerkiksi herätyskellolle, kaukosäätimelle tai lempikirjallesi. Laatikko liukuu sulavasti ja hiljaisesti, joten se ei häiritse yöuniasi. Yöpöydän päällä on myös tilaa vaikkapa lampulle, vesilasille tai koriste-esineelle.

Yöpöytä Modena on valmis käyttöön heti, kun saat sen kotiisi. Sinun ei tarvitse koota sitä itse, vaan voit vain nostaa sen paikoilleen ja ihailla sen kauneutta. Yöpöydän koko on 47x33x58cm, eli se mahtuu hyvin pieneenkin tilaan. Lisäksi saat yöpöydälle 12 kuukauden runkotakuun, joka takaa sen pitkäikäisyyden.

Yöpöytä Modena on ForrestDecor-brändin tuote. ForrestDecor on huonekaluvalmistaja, joka on erikoistunut moderneihin ja laadukkaisiin huonekaluihin. Jos haluat luoda makuuhuoneeseesi tyylikkään ja viihtyisän ilmapiirin, yöpöytä Modena on oikea valinta sinulle. Älä odota enää, vaan tilaa yöpöytä Modena jo tänään ja nauti sen eduista!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Yöpöytä Modena – Tyylikäs ja käytännöllinen säilytysratkaisu makuuhuoneeseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *