Yöpöytä Zara – Tyylikäs ja käytännöllinen säilytysratkaisu

39,00 

Osta
Category:

Description

Yöpöytä Zara on moderni ja tyylikäs lisä makuuhuoneeseesi. Se on valmistettu laadukkaasta keinonahasta, joka on helppo pitää puhtaana ja kestää kulutusta. Yöpöydän runko on mdf-levyä, joka on tukeva ja vakaa. Yöpöydässä on yksi tilava laatikko, jossa voit säilyttää esimerkiksi kirjoja, puhelinta tai muita tarvikkeita. Laatikossa on metallinen vetonuppi, joka sopii hyvin yöpöydän minimalistiseen ilmeeseen.

Yöpöytä Zara toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia kokoamisesta. Voit vain asettaa sen haluamaasi paikkaan ja nauttia sen käytännöllisyydestä ja kauneudesta. Yöpöydällä on 12 kuukauden runkotakuu, joten voit olla varma sen laadusta ja kestävyydestä.

Yöpöytä Zara on valmistettu käsityönä EU:ssa LuxCasa-nimisen yrityksen toimesta. LuxCasa on tunnettu korkealaatuisista ja tyylikkäistä huonekaluistaan, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen. Yöpöytä Zara on saatavilla useissa eri väreissä, joten voit valita sen mukaan, mikä sopii parhaiten makuuhuoneesi värimaailmaan.

Tilaa nyt yöpöytä Zara ja tee makuuhuoneestasi viihtyisämpi ja modernimpi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Yöpöytä Zara – Tyylikäs ja käytännöllinen säilytysratkaisu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *